SAMENSTELLING
chocolade 40,5% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator: lecithinen (SOJA); vanilline), suiker, palmolie, TARWEbloem, magere cacao (5,5%), weipoeder (van MELK), magere MELKpoeder, MELKchocolade (suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, cacaomassa, emulgator: lecithinen (SOJA); vanilline), TARWEzetmeel, zonnebloemolie, cacaoboter, emulgator: lecithinen (SOJA), glansmiddelen (Arabische gom), MELKeiwitten, cacaomassa, rijsmiddelen (E 500ii, E 503ii), zout, vanilline.
Kan AMANDELEN en HAZELNOTEN bevatten
Voedingsinformatie
| per 100 gram | ||
|---|---|---|
| Energiewaarde | (kJ/kcal) | 2506 / 603 |
| Vetten | (G) | 42.7 |
| waarvan verzadigde vetzuren | (G) | 14.1 |
| Koolhydraten | (G) | 44.4 |
| waarvan suikers | (G) | 39,9 |
| Eiwitten | (G) | 8.2 |
| Zout | (G) | 0,153 |
Rafaello 6 stuks
SAMENSTELLING
gedroogde kokosnoot (25,5%), plantaardige vetten (palm, shea), suiker, AMANDEL (8%), ontvet gedroogd MELK , weipoeder (van MELK ), TARWE bloem, cassavezetmeel, emulgator: lecithinen ( SOJA ), aroma's, rijsmiddel (natriumbicarbonaat), zout.
Voedingsinformatie
| per 100 gram | ||
|---|---|---|
| Energiewaarde | (kJ/kcal) | 2606 / 628 |
| Vetten | (G) | 48.6 |
| waarvan verzadigde vetzuren | (G) | 29.7 |
| Koolhydraten | (G) | 38.3 |
| waarvan suikers | (G) | 33.3 |
| Eiwitten | (G) | 7.2 |
| Zout | (G) | 0,305 |
FERRERO ROND NIOR 6 stuks
SAMENSTELLING
chocolade 40,5% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator: lecithinen ( SOJA ); vanilline), suiker, palmolie, TARWE meel, magere cacao (5,5%), weipoeder (van MELK ), magere gedroogde MELK , MELKACHTIG chocolade (suiker, cacaoboter, volle cacaopoeder, gedroogde cacao MELK , cacaomassa, emulgator: lecithinen ( SOJA ); vanilline), TARWE zetmeel, zonnebloemolie, cacaoboter, emulgator: lecithinen ( SOJA ), glansmiddelen (Arabische gom), ZUIVEL eiwitten, cacaomassa, rijsmiddelen (E 500ii, E 503ii), zout, vanilline.
Kan bevatten AMANDEL En HAZELNOTEN
Voedingsinformatie
| per 100 gram | ||
|---|---|---|
| Energiewaarde | (kJ/kcal) | 2311 / 555 |
| Vetten | (G) | 35 |
| waarvan verzadigde vetzuren | (G) | 18.8 |
| Koolhydraten | (G) | 51.4 |
| waarvan suikers | (G) | 43.4 |
| Eiwitten | (G) | 6.2 |
| Zout |